Adecco Group Global CEO’su ile Çalışma Fırsatı

İlan Tarihi:4.04.2019 14:39:00

İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan The Adecco Group, üniversite öğrencilerine yönelik kariyer programı CEO for One Month ile gençlere CEO’luk deneyimi yaşama fırsatı veriyor. Programa katılma şansını yakalayan aday, 1 ay boyunca Adecco Group Türkiye CEO’su ile birlikte çalışarak tüm iş süreçleri ve departmanlar hakkında bilgi sahibi olacak. The Adecco Group, gençlere eşsiz bir kariyer deneyimi sunan programı CEO for One Month ile adaylara bir ay boyunca CEO’luk deneyimi yaşama fırsatı veriyor. 16 Nisan gününe kadar devam edecek başvurular arasından başarılı olan aday 1 ay boyunca Adecco Group Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölge Başkanı Tibet Eğrioğlu ile aynı ofisi paylaşacak. Eğrioğlu’nun tecrübelerinden faydalanmanın yanı sıra şirketin işleyişi hakkında detaylı bilgi sahibi olacak aday, hem günlük yönetim konularını takip edecek hem de yönetim kararlarının alındığı toplantılara katılacak. En başarılı 10 aday uluslararası eğitim kampına katılacak Farklı ülkelerden bu programa katılan adaylar arasından seçilecek en başarılı 10 genç ise uluslararası eğitim kampına katılmaya hak kazanacak. Bu kampı başarıyla birinci olarak tamamlayan genç yetenek hem Adecco Group Global CEO’su Alain Dehaze ile Zürih’te 1 ay çalışma şansı yakalayacak hem de bir para ödülü kazanacak. Programa başvurmak isteyenler : https://www.ceofor1month.com/register adresini ziyaret edebilir.