Azerbaycan Heyetinden Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye Ziyaret

İlan Tarihi:7.03.2019 13:45:00

Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova ile Azerbaycan Milli Eğitim Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Nicab Mamatli, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi 6 Mart 2019 tarihinde ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemizde eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilerin eğitimlerini en verimli şekilde sürdürmelerini sağlamak ve var olan işbirliğini daha da geliştirmek için fikir alışverişinde bulunuldu. Doç. Dr. Necibe Nesibova, Azerbaycanlı gençlere sağlanan imkân ve desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye teşekkür etti.

Üniversitemizde eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova ile Azerbaycan Milli Eğitim Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Nicab Mamatli’yi Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

NKN_3508-min