Demirci Meslek Yüksekokulunda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı

İlan Tarihi:21.02.2019 11:00:00

Demirci Meslek Yüksekokulunda sekiz yıldır görev yapan Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taşlı’nın emekliye ayrılması nedeniyle, okula Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü ve Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören müdür olarak atandı.

Demirci Meslek Yüksekokulunda düzenlenen görev devir teslim töreninde konuşan Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taşlı, “Demirci Meslek Yüksekokulunda sekiz yıl boyunca birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma teşekkür ederim, ayrıca yeni müdürümüze görevinde başarılar dilerim” dedi. Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören de “Demirci Meslek Yüksekokulunda uzun yıllar görev yapan ve aynı zamanda hocam olan Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taşlı’dan görevi teslim almaktan onur duyuyorum; kendisine emeklilik yaşamında sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” diye konuştu. Devir teslim töreni, çiçek takdiminin ardından sona erdi.

IMG_3205 IMG_3211