Eğitime Destek Platformundan Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye Ziyaret

İlan Tarihi:20.03.2019 13:52:00
 

Eğitim çağındaki bütün çocukların ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip olarak yetişmelerini  sağlamak, bu amaç için altyapı oluşturmak ve aynı gayeye sahip sivil toplum kuruluşları arasında ortak koordinasyon ve işbirliği yapmak amacıyla kurulmuş olan Eğitime Destek Platformu Manisa İl Yönetim Kurulu üyeleri, 19 Mart 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti. 

Ziyarete İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı ve Platform İl Dönem Sorumlusu Recep Özgüvenç, Ensar Vakfı Manisa Şube Başkanı Arif Çeler, Eğitim Birsen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi İbrahim Çelik, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Temsilcisi Büşra Kaplan, Diyanet Vakfı Temsilcisi Şuayb Yörük,  Manisa İmam Hatip Sevenler Derneği (MİSDER) ve ÖNDER temsilcisi Mustafa Bilir katıldı.

Eğitim Destek Platformu heyeti ziyarette, kuruluş amacını ve yapılması planlanan faaliyetleri paylaştı. Rektörümüz Prof. Dr. A Kemal Çelebi de Platform üyelerini konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaret için teşekkür etti ve başarılı çalışmalarının aynı verimlilikle devam etmesi temennisinde bulundu. 


715 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
715
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası