Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz “2019 IEEE 16th International Symposium on Biomedical Imaging”ta Üniversitemizi Başarıyla Temsil Ettiler

İlan Tarihi:22.04.2019 09:58:00
 

Elektrik Elektronik Mühendisliği lisans programı son sınıf öğrencilerimiz Ece Köse ve Umut Baran Ekinci, İtalya’nın Venedik kentinde düzenlenen “2019 IEEE 16th International Symposium on Biomedical Imaging” sempozyumuna ve yapılan yarışmaya katıldılar.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans programı son sınıf öğrencileri Ece Köse ve Umut Baran Ekinci’nin Doç. Dr. Yücel Koçyiğit danışmanlığında yürüttükleri tasarım projesi kapsamında yazmış oldukları, “Liver Segmentation Algorithm Based on Repeated K-Means and 2D Gabor Wavelet Classifications From Abdominal MRI Images” ve “Liver Segmentation Based on Repeated K-Means and Distance Transform From MRI Images” bildirileri, Amerikan Elektrik Elektronik Mühendisleri Odası (IEEE) tarafından desteklenen, 2019 IEEE 16th International Symposium on Biomedical Imaging (ISBI) komitesi tarafından, çok sayıda yüksek lisans ve doktora öğrencisinin içinden değerlendirilip kabul edildi ve poster sunumu için sempozyuma davet edildi.

Bildirileri ile ilgili hazırlamış oldukları posterleri sunmak için 8-11 Nisan 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Venedik kentinde düzenlenen sempozyuma katılan öğrencilerimiz, posterlerini dünyanın ileri gelen üniversitelerinden akademisyenlere sunma, yapmakta oldukları projelerden bahsetme ve fikir alışverişinde bulunma fırsatını yakaladılar ve sempozyum kapsamında düzenlenen Combined (CT-MR) Healthy Abdominal Organ Segmentation Challenge’a katılarak, Bölümümüzü ve Üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.


926 görüldü.    0 Paylaşıldı
1 2 3 4 5
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
926
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası