“Hatıralar ve Türkülerle Çanakkale Destanı” Programı Akhisar ve Soma’da İzleyici ile Buluştu

İlan Tarihi:22.03.2019 12:39:00
 

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri ile Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Kenan Tozak tarafından hazırlanan, “Unutulmayan Hatıralar ve Türkülerle Çanakkale Destanı” adlı program, Soma ve Akhisar’da da duygu dolu anlar yaşattı.

19 Mart 2019 tarihinde, Akhisar Belediyesi Necdi Şentürk Park İçi Kültür Salonunda düzenlenen programa Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hv. İs. Alb. Mehmet Şahin, Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestiyen, Akhisar Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Osman Yörük, öğretim elemanları, öğrenciler ve Akhisarlılar katıldı.

20 Mart 2019 tarihinde, Soma Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen programa ise Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Kaymakamı Ahmet Altintaş, Soma Garnizon Komutanı Per.Tğm. Ömer Can Kandemir, Soma Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Demiraslan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akol, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Ege Linyitleri İşletme Müdürü İsmail Ceran, Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Osman Çağlayan, Soma Vergi Dairesi Müdürü Fatma Ersoy, Soma Muharip Gaziler Derneği Başkanı Tuncay Afacan, Soma Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Temsilcisi Süleyman Sevük, lise ve üniversite öğrencileri ile Soma halkı katıldı. Soma’daki program, Soma Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayla Tekin’in açılış konuşması ile başladı.

Öğr. Gör. Kenan Tozak’ın Çanakkale Savaşından hatıralar aktardığı programlarda Müzik Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Ozan Köroğlu şefliğindeki Müzik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, “Alay Marşı, “Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı, “Hey On Beşli”, “Çanakkale Bugün Toz ile Duman”, “O Mübarek Bayrak” gibi türküleri ve marşları ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.

Programların sonunda ayakta alkışlanan öğretim elemanları ve öğrenciler adına, Dr. Öğr. Üyesi Nihat Ozan Köroğlu ve Öğr. Gör. Kenan Tozak’a teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

 


829 görüldü.    0 Paylaşıldı
akhisar myo çanakkale _1_ akhisar myo çanakkale _4_ akhisar myo çanakkale _3_ akhisar myo çanakkale _2_ akhisar myo çanakkale _6_ akhisar myo çanakkale _8_ akhisar myo çanakkale _7_ akhisar myo çanakkale _5_ soma myo çanakkale _2_ soma myo çanakkale _5_ soma myo çanakkale _4_ soma myo çanakkale _3_ soma myo çanakkale _6_ soma myo çanakkale _8_ soma myo çanakkale _9_ soma myo çanakkale _7_ soma myo çanakkale _10_ soma myo çanakkale _11_ soma myo çanakkale _13_ soma myo çanakkale _12_ soma myo çanakkale _14_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
829
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası