İlçe Protokolü Gördes Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizle Buluştu

İlan Tarihi:18.10.2019 15:25:00
Güncelleme Tarihi:18.10.2019 15:33:00
 

Gördes ilçe protokolü, Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizle bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Gördes Meslek Yüksekokulunda düzenlenen 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Tanışma Toplantısı okulun konferans salonunda yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bçvş Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Topaloğlu ve KYK Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gördes MYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Ercan Uşun, “Öğrencilerimizin okul içindeki ihtiyaçları konusunda onlarla her zaman iletişim halindeyiz. Ayrıca Gördes’e daha çabuk adapte olabilmeleri, ilçemizde görev yapan idari amirleri tanımaları amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda söz alan Kaymakam Bekir Abacı yaptığı konuşmada, “Üniversite öğrenciliğinde en önemli hususlardan birisi zaman yönetimidir. Sizlerin eğitim öğretim anlamında burada donanım kazanmanızın yanı sıra, boş zamanlarınızı iyi değerlendirerek kendinizi yetiştirmeniz gerekiyor” dedi. Kendi öğrenciliğinden örnekler anlatan Abacı, burslu okuyup bu noktalara geldiğini belirterek, azimle çalışmanın önünde hiçbir engelin duramayacağını ifade etti.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da Gördes MYO öğrencilerini, birer gönül elçisi olarak gördüklerini ifade ederek, gece gündüz demeden yüksekokul öğrencilerinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Başta KYK Yurdu olmak üzere, MYO öğrencilerinin ilçede yeterli fiziksel imkâna sahip olduğunun altını çizdi.

J. Kd. Bçvş Ercan Kartepe ve Emniyet Amiri Mehmet Topaloğlu, ilçede güvenlik ve huzurun teminatı olduklarını belirterek, öğrencilerimiz için gereken hassasiyeti her zaman gösterdiklerini ifade ettiler. Sağlık ve başarı dolu bir eğitim yılı temennisinde bulundular. KYK Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, öğrencilerle sık sık toplantı yaparak diyalog halinde olduklarını söyledi ve yurtla ilgili taleplerini dinledi.

Programın son bölümünde öğrencilerimizden gelen soruları içtenlikle cevaplayan ilçe protokolü, çeşitli beklentiler için notlar aldı. Öğrenciler, tanışma toplantısına büyük ilgi gösterirken, program sonrasında katılımcılarla sohbet etme imkânı buldu. 


910 görüldü.    0 Paylaşıldı
1 2 3 4 5 6 7 8
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
910
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası