İşletme Fakültesi 1. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:5.03.2019 15:16:00

İşletme Fakültesinde İşletme Eğitimi akreditasyonu çalışmaları kapsamında “İş Dünyası Fakülte Danışma Kurulu” oluşturuldu.

Danışma Kurulunun ilk toplantısında, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Umut Burak Geyikçi, Toyo Ink İcra Kurulu Başkanı Yakup Benli, Accell Bisiklet Genel Müdürü Anıl Şakrak, Faber Franke Genel Müdürü Ahmet Hüseyni, MİKOR Genel Müdürü Mine Erbaykent ve ISM Fabrika Müdürü Muhammed Çil katıldılar.

Oldukça verimli geçen toplantı sonrasında öğrencilerin “İş Yeri Eğitim Uygulama Eğitimi” kapsamında işyerlerine yerleştirilmeleri ve sonrasında buralarda kalıcı olabilmelerinin yolları görüşüldü. Devamında öğrencilerin iş yaşamına hazırlanabilmeleri maksadıyla Değerlendirme Merkezi-Assessment Center uygulamaları ile öz farkındalık, kişisel gelişim, eksik yönlerin tamamlanması için değerlendirici eğitim programı düzenlenmesi, fakülte bünyesinde liderlik okulu açılarak danışma kurulu üyelerinin aktif katılımının sağlanması, fakülte öğretim planlarının danışma kurulu üyelerince incelenerek iş dünyasının beklentileri doğrultusunda ders çeşitliliği ve içeriklerinin geliştirilmesi, öğrencilere 2. sınıftan itibaren stajlar, kurslar ve seminerler vasıtasıyla kişisel gelişim konularında gerekli desteklerin sağlanmasına karar verildi.

IMG_20190227_132408_2