Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz 16. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nda Birinciliği ve İkinciliği Kimseye Kaptırmadı

İlan Tarihi:3.10.2019 11:43:00
Güncelleme Tarihi:3.10.2019 12:00:00

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu, her yıl düzenlenen Lojistik Vaka Yarışması’nda 6 kez finale kalıp 5’inde birinciliği kimseye bırakmayarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması'nın ödülleri takdim edildi. Üniversitemiz Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencileri, yarışmanın C Kategorisinde birinci ve ikinci olarak çok önemli bir başarı elde etti.

Lojistik Derneği tarafından, 26 Eylül 2019 tarihinde İstanbul’da 16.sı gerçekleştirilen, 250 takımın katıldığı Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nda finale kalan lojistik programı öğrencilerimiz Ebru Sakallı, Gamze Topan ve Buse Yılmaz'dan oluşan ekip Meslek Yüksekokulları Kategorisinde birinci, Mine Biricik, Mustafa Erçakır ve Nurşin Şili'den oluşan ekip de ikinci oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Kırkağaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize ve başta Lojistik Programı Başkanı Öğr. Gör. Dr. Didem Çavuşoğlu olmak üzere, okulumuzun tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederim. Öğrencilerimiz, katıldıkları üniversitelerarası yarışmalardan önemli başarılarla dönerek bizi gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Hepsini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

celal-bayar-1 celal-bayar-2 vaka