Kırkağaç Meslek Yüksekokulundan Haberler

İlan Tarihi:19.03.2019 14:34:00
 

 “Engelleri kaldıralım, Hayatı Paylaşalım”

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından, Öğr. Gör. Ayşegül Sözer ve Öğr. Gör. Mesude Uçar önderliğinde hazırlanan “Engelleri kaldıralım, Hayatı Paylaşalım” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçede bulunan Kırkağaç Mehmet Günek Türkbirliği İlkokulu, akademik ve idari personel ile birlikte ziyaret edildi. Proje çerçevesinde Kırkağaç MYO öğretim elemanları, idari personel ve öğrencilerin maddi destekleriyle ilkokulda bulunan “Yer Yüzündeki Yıldızlar” sınıfının ihtiyaçları karşılandı. 

U masa, pano, eğitim setleri, müzik aletleri, kitaplar ve oyuncakların alınmasıyla öğrenciler için güzel bir alan oluşturuldu. Mehmet Günek Türkbirliği İlkokulu Müdürü Önder Uzun, gençlerin oluşturduğu sosyal sorumluluk projesinden dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 98. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Etkinliği

“İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 98. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası” nedeniyle Kırkağaç MYO’da bir etkinlik düzenlendi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Lojistik Bölümü öğrencisi Buse Yılmaz tarafından İstiklâl Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yaşamı ve İstiklâl Marşımızla ilgili bilgiler aktarıldı. Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencilerinden Sibel Çolak’ın Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmet’e” şiirini okuduğu programda, Harun Can Yıldız ise Arif Nihat Asya’nın “Bayrak” şiiri okudu. Öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci tarafından ilgiyle izlenen etkinlikte, öğrencilerin İstiklal Marşı’nın tamamını okumaları ve ardından Türk Bayrağı açmaları duygu dolu anlarının yaşanmasına neden oldu.

Kırkağaç Meslek Yüksekokulumuzda ‘Gençlerde Vergi Bilincini Oluşturma’ Semineri Verildi

Kırkağaç MYO’da ‘Vergi Haftası’ dolayısıyla, Kırkağaç Vergi Dairesi Müdürü Turan Çiftçi tarafından, vergi dairesi memurları İlhan Doğan, Selman Ateş ve Hüseyin Taşer’in katılımlarıyla ‘Gençlerde Vergi Bilincini Oluşturma’ konulu bir seminer verildi. 

27 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen seminere akademik ve idari personel ile tüm bölüm öğrencileri katıldı.

 


946 görüldü.    1 Paylaşıldı
1-min 13-min 6-min 14-min 7-min 12-min 2-min 15-min 4-min 16-min 3-min 11-min 5-min 9-min 8-min 10-min
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
946
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası