Kosova ile Avrupa Birliği Erasmus + KA2 Proje Faaliyetleri Başladı

İlan Tarihi:14.02.2019 09:45:00

Üniversitemiz, Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 Student-run Multidisciplinary Allied Health Practice Center/SMAHPC projesi kapsamında Kosova ile ikili işbirliği faaliyetlerine başladı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ahmet Kilimcioğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Dilek Ergin, Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Özcan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Arş. Gör. Selin Demirbağ proje kapsamında Kosova Gjilan’da bulunan Kadri Zeka Üniversitesindeki toplantıya katıldılar. Toplantıda projenin tanıtımı ve proje kapsamında yürütülecek faaliyetlerin planları oluşturuldu. Toplantı Pristine’de bulunan Heimerer Collegede devam etti. Proje toplantısında yapılan Üniversitemizin tanıtımı Kosova yerel basınında yer aldı.

3 4 1 2