MCBÜSEM'den İşletmelere Özel Kurumsal Gelişim Eğitimi

İlan Tarihi:11.01.2019 08:59:00
 
Şenaylar A.Ş. çalışanlarına yönelik olarak 5 Ocak 2019 tarihinde düzenlenen ve içeriği Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (MCBÜSEM) tarafından oluşturulan Kurumsal Gelişim Eğitim programı tamamlandı. Eğitim 32 çalışanın katılımıyla Holiday Inn Express Manisa Toplantı Salonunda gerçekleştirilirken, sunumlarda Şenaylar A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri Sezen Şenay, Murat Şenay ve Hüseyin Şenay da hazır bulundu.
Eğitim programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Şenaylar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sezen Şenay açılış konuşması yaparak, şirketin geçmişten bugüne gelişimine dair bilgiler paylaştı.
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki kısımda yürütülen eğitimleri Üniversitemiz öğretim üyeleri gerçekleştirdi. İlk olarak Arş. Gör. Tolga Beşikçi eşliğinde "Buke Fitness" ile katılımcıların motivasyonu arttırılarak, "Pazarlama ve Müşteri İletişimi" eğitimine geçildi. Dr. Öğr. Üyesi Aysun Kahraman, "Müşteri Her Şeydir" sunumu ile pazarlamanın püf noktalarından bahsetti. Pazarlama eğitimi eğlenceli bir fiziksel aktivite etkinliği ile sonlandırıldı. Sabah seansının ikinci bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Hilmiye Türesin Tetik "İşletmelerde Problem Çözme ve İletişim Teknikleri: Müşteri Daima Haklıdır" konuları üzerinde yoğunlaşarak katılımcıların farkındalık düzeylerini artırdı.
Öğleden sonraki programda, ilk olarak Prof. Dr. Ramazan Gökbunar "Protokol ve Temsil Kuralları: Şirket Sensin" konulu konuşmasını yaptı. Programda son olarak Prof. Dr. Mahmut Karğın "Ekip ve Etik Çalışması: Bir El Ver" temalı sunumu ile yer aldı.
Eğitim programının sonunda "Şenaylar A.Ş. Ayın Çalışanı" seçimi sonuçları açıklandı ve şirket yönetim kurulu üyeleri tarafından dereceye giren çalışanlara ödülleri takdim edildi.
Son olarak sertifika törenine geçilerek eğitime katılan şirket çalışanlarına belgeleri dağıtıldı. Tüm şirket çalışanları eğitim programından duydukları mutluluğu dile getirirken, Merkezimiz tarafında uygulanan anket sonuçları da bu memnuniyeti teyit etti.

 


526 görüldü.    0 Paylaşıldı
DSC_4063 DSC_3688 DSC_3685
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
526
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası