Manisa Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Sağlık Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti

İlan Tarihi:25.03.2019 10:27:00

Manisa Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12/A öğrencileri Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret etti. Hemşirelik Bölümünden Arş. Gör. Cansu Koşar Şahin, Ebelik Bölümünden Arş. Gör. Yonca Çiçek Okuyan, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Arş. Gör. Göksel Çılga ve Sosyal Hizmet Bölümünden Arş. Gör. Güler Doymaz Aydın tarafından bölümlerin tanıtımı yapıldı. Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi gezdirilerek, akademik ve sosyal birimler hakkında bilgiler verildi.

Öğrenciler gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını ve bu ziyaretin Üniversitemizi tercih etmelerinde büyük payı olacağını belirttiler.

foto 1-min foto 4-min foto 5-min foto 3-min foto 2-min