Ressam, Şair ve Lutiye Zafer Baykal Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizle Tecrübelerini Paylaştı

İlan Tarihi:29.03.2019 14:58:00

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, “Kişisel İletişim ve Yaşam Boyu Öğrenme” etkinliği kapsamında; Sihirli Kapı Akademi Kurucusu, Ressam, Şair ve Lutiye (müzik enstrümanı imalatı yapan kişi)  Zafer Baykal ile öğrencilerini 28 Mart 2019 tarihinde bir araya getirdi.

Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleşen ve açılış konuşmasını Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Ergönül’ün yaptığı söyleşi yoğun bir katılım ve ilgi ile izlendi. Müzik, resim ve şiirle iç içe geçen yaşamından kesitlerle “Yaşam biçimimi nasıl şekillendiririm?” sorusuna yanıt veren Zafer Baykal, öğrencilerimizle olumlu düşünme, hedef koyma ve doğru planlama konularında tecrübelerini paylaştı.

Söyleşi sonunda Baykal’a Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Bağdatlıoğlu tarafından teşekkür belgesi, Doç. Dr. Pelin Günç Ergönül tarafından da adına dikilen ağacın sertifikası takdim edildi.

zaferbaykal1-min zaferbaykal3-min zaferbaykal4-min zaferbaykal5-min zaferbaykal6-min NKN_4701-min NKN_4706-min NKN_4732-min