Salihli İİBF Maliye Kulübünden Kariyer Zirvesi

İlan Tarihi:5.04.2019 09:57:00

Salihli İİBF Maliye Kulübü öğrencileri; KPSS A grubu ve DGS’ye yönelik olarak, Salihli İİBF ve Salihli MYO öğrencilerinin katılımıyla kariyer zirvesi gerçekleştirdi.

Zirve; Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Atılgan Yaşa’nın akademik danışmanlığında, 3 Nisan 2019 tarihinde Salihli MYO konferans salonunda düzenlendi.

Kariyer Zirvesinde KPSS A grubu ile ilgili meslekler tanıtılarak; KPSS puan türleri, giriş şartları ve DGS hakkında bilgiler alanın uzmanları tarafından sunuldu. Sınava yönelik hazırlıklar ile ilgili Rehberlik ve Danışmanlık Uzmanı Cem Durak, Muhasebe alanında İsmet Emir Gudubeş, İngilizce alanında Gülben Can, İktisat alanında ise Akın Tunay tarafından bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayan uzmanlar, çeşitli tavsiyelerde bulundu.

IMG_0139 1-min IMG_0143 3-min