Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizde “Girişimcilik ve Kanada” Söyleşisi Yapıldı

İlan Tarihi:24.04.2019 16:20:00
 

Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Aysun Kahraman’ın koordinatörlüğünde düzenlenen “Girişimcilik ve Kanada” konulu söyleşi, 17 Nisan 2019 tarihinde İİBF Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Türk üreticilerine markalaşma ve yatırım konularında danışmanlık yapan, D’S Damat, Damat Tween, Cofeemania, Penti, Bambi gibi başarılı şirketlerle çalışan World17 şirketinin kurucusu ve CEO’su Adam Evren Garipoğlu konuşmacı olarak katıldı. 

Genç ve başarılı bir girişimci olan Adam Evren Garipoğlu şirketinin başarı öyküsünü, çalışma alanlarını, TurQuality programını ve uluslararası pazarlara açılmadaki deneyimlerini paylaştı. Başarılı bir girişimcinin nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatan Garipoğlu, “Bir ülkenin ekonomisi için girişimcilik çok önemli. Şu an kurduğum bütün konjonktür Türkiye’nin markalaşması üzerine oldu. Türkiye’den yurt dışına açılmak isteyen yatırımcılarımızın ve şirketlerimizin yurt dışında markalaşmasını sağlıyoruz. Bu yüzden de devlet destekli markalaşma programı olan TurQuality’nin Kanada ayağını temsil etmekteyiz. Tüm bunlar ihracat desteğini arttırmak için yapılıyor” dedi.

Fakültenin İktisat Bölümü öğrencilerinden Metin Özgün Yaka, “Fakültemizde harika bir etkinlik gerçekleştirdik. Fakültenin mezunları kendini geliştirebilmiş bireyler olursa, ancak o zaman bu fakülte için destek vermiş halkımıza ve hocalarımızın emeklerine karşılık vermiş oluruz” dedi.

Söyleşiye Manisa Orman İşletme Müdürü İlker Özdemir, Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ertan Gökçe, Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personeli ve öğrencileri, Salihli Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve özel sektör çalışanları dinleyici olarak katıldı. 

 

 


1207 görüldü.    0 Paylaşıldı
20190417_122818 Gallery-1626-YZZI240420191508 1
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1207
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası