Salihli MYO Öğrencilerinden Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Töreni

İlan Tarihi:27.03.2019 11:18:00

Salihli Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı öğrencilerinin, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Bilgehan Emeklier refakatinde hazırlamış oldukları “18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Töreni”, Salihli MYO Konferans Salonunda yapıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Sunumunu Yerel Yönetimler Programı öğrencisi Aysu Çapa’nın yaptığı törende, TRT tarafından hazırlanmış olan Çanakkale Şehitleri Belgeseli izletildi. Yerel Yönetimler Programı öğrencisi Ayşe Aydın “Bu Vatan Kimin” adlı şiiri okudu. Tören, öğrencilerimiz Burak Kahraman ve Selim Vuranlar’ın şiir ve türkü sunumlarının ardından, Efe Işık Solu’nun zeybek gösterisiyle sona erdi.

IMG_3060-min IMG_3068-min