Salihli MYO’da Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

İlan Tarihi:13.02.2019 12:45:00

Üniversitemiz Salihli MYO’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Salihli MYO’da Salihli Kaymakamı Levent Kılınç’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Salihli İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlkay Dilber, Salihli MYO Dr. Öğr. Üyesi Lale Demirlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ve KYK Yurt Müdürü Arif Halit Yuvalı katıldı.

Salihli 5 Eylül Yerleşkesi hakkında genel bilgi veren İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlkay Dilber,  öğrenci sayısı, akademik personel hakkında da bilgiler aktardı. Koordinasyon üyeleri, yükseköğretim ile ilgili ilçede mevcut durum hakkında bilgiler sundu. Öğrencilerin ilçede karşılaştıkları sorunların çözümünde nasıl katkı sağlanabileceği konusunda görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Kaymakam Levent Kılıç, öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımının sağlanabilmesi için çalışmalar yapılmasını istedi.

Toplantının ardından Doç. Dr. İlkay Dilber, Kaymakam Levent Kılıç ile Koordinasyon Komitesi Üyelerine MYO binasında bulunan Bilgisayarlı Kalıp Atölyesi, Bilgisayar Laboratuvarları, Deri ve Tekstil Atölyelerini gezdirerek bilgi verdi.

1 2 6. 9 3. 6 5. 10 7 4.