Somali Mogadishu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Başbakan Baş Danışmanı Prof. Dr. Abdurrahman Abdullahi Rektörümüzü Ziyaret Etti

İlan Tarihi:29.04.2019 16:33:00

Somali Mogadishu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Başbakan Baş Danışmanı Prof. Dr. Abdurrahman Abdullahi ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

Üniversitemizin Mogadishu Üniversitesi ile bir işbirliği protokolü imzalaması önerisinde bulunan Prof. Dr. Abdurrahman Abdullahi, Mogadishu Üniversitesinde öğrenim gören yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin, mühendislik ve sağlık alanlarındaki fakültelerimizde öğretim elemanı olarak yetiştirilmesini talep etti.

Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Mogadishu Üniversitesi heyetini Üniversitemizde konuk etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, böyle bir işbirliği protokolü imzalamaktan ve Mogadishu Üniversitesinin lisansüstü öğrencilerini Üniversitemizde yetiştirmekten büyük memnuniyet duyacağını dile getirdi.

_DSC2094 _DSC2095 _DSC2121 _DSC2127