“TÜBİTAK BiGG Destek Programı” Tanıtıldı

İlan Tarihi:19.03.2019 16:15:00
 

Üniversitemizde “TÜBİTAK BiGG Destek Programı” kapsamında, girişimcilerin 200.000 TL’ye varan hibe desteğinden faydalanması amacıyla, iş fikirlerini geliştirmeleri adına eğitim ve mentörlük programı hizmetleri sunan Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü S. Necip Özbey ve Girişimcilik Uzmanı Ayşe Şen tarafından genel tanıtım semineri verildi.

14 Mart 2019 tarihinde, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen seminer, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nevzat Onat, Dr. Öğr. Üyesi Tülin Çetin, ÜSİTEM Müdürü Doç. Dr. Osman Çulha, öğretim elemanları ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı BİGG-Y, 30 Mart’a kadar girişimci adaylarının iş fikri başvurularını toplayarak değerlendirecek, uygun bulunan iş fikirlerini ön kuluçkaya alıp iş fikri doğrulama süreçlerinden geçirecek ve nitelikli iş planı hazırlama ve bunları son değerlendirme için TÜBİTAK’a iletme hususunda girişimcilere destek sağlayacak.

Yaşar Üniversitesi BİGG-Y programına başvuracak olan girişimciler, kabul edildikleri andan itibaren girişimcilik seminerlerine ve eğitimlerine katılma hakkı kazanacaklar, eğitim programı boyunca profesyonel iş rehberleri desteğinde fikirlerini iş planlarına dönüştürerek TÜBİTAK’tan 200.000 TL tutarındaki hibeyi almak için hazırlanacaklar.

Başvuru için tıklayınız.


647 görüldü.    0 Paylaşıldı
bigg4 bigg2
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
647
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası