UTEAK Dış Değerlendirme Ekibinden Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye Nezaket Ziyareti

İlan Tarihi:12.02.2019 16:07:00
 

Üniversitemiz Tıp Fakültesinin reakreditasyonu için değerlendirme ziyaretinde bulunan Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK) Dış Değerlendirme Ekibi, 12 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK)  Dış Değerlendirme Ekip Başkanı Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Demirci ve ekip üyeleri Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhan Sağın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Mıdık, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu ve Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reyhan Eğilmez ile Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. S. Sami İlker ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özunan yer aldı.

Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, UTEAK ekibini Üniversitemizde konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaret için teşekkür etti. Prof. Çelebi, akreditasyon çalışmalarının pek çok fakülte ve yüksekokulumuzda hızla devam ettiğini belirtti.

UTEAK akreditasyonu 2019 Ocak’ta sona eren Üniversitemiz Tıp Fakültesinin yeniden akredite edilmesi için 2018 Şubat ayında Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından başvuru yapılmıştı. Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK) Dış Değerlendirme Ekibi de Tıp Fakültemizin 6 yıllığına tekrar akredite edilmesi için, 10-14 Şubat tarihleri arasında Üniversitemiz Tıp Fakültesinde incelemelerde bulunuyor.   


708 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC2354 _DSC2357
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
708
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası