Ulusal Ajanstan Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüze İzleme Ziyareti

İlan Tarihi:29.04.2019 11:10:00
 

Ulusal Ajans Başkanlığının; Avrupa Komisyonu ile Ulusal Ajans arasında imzalanan anlaşma gereği, Erasmus Programına katılan yükseköğretim kurumlarını, Erasmus Beyannamesi prensiplerine uyumu dahil olmak üzere Erasmus Programının yürütülmesi ve hibelerin kullanılmasına ilişkin izleme ve denetim görevi de bulunuyor.

Bu çerçevede, Yükseköğretim Birimi Uzmanı Gözde Öztürk tarafından; “Erasmus+ Ortak Ülkeler ile Hareketlilik Faaliyetinin (KA107) Yükseköğretim Erasmus Beyannamesi” prensiplerine uygun olarak ve üniversite ile yapılan sözleşme ve eklerinde belirtilen ilkeler doğrultusunda yapılıp yapılmadığını izlemek üzere, 25 Nisan 2019 tarihinde Üniversitemize izleme ziyareti gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, denetim kapsamındaki izlenimlerini almak üzere Ulusal Ajans Uzmanı Gözde Öztürk’ü makamında kabul ederek, Ulusal Ajans yetkililerince kurumumuza gerçekleştirilen ziyaretleri her zaman faydalı bulduğunu söyledi. Uzman Gözde Öztürk de Üniversitemizin genel ilke ve kurallara uyumu konusunda çok olumlu izlenimleri olduğunu belirterek, memnuniyetini dile getirdi.


598 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC2132-min
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
598
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası