Vestel Yönetiminden Rektörümüze Ziyaret

İlan Tarihi:6.03.2019 16:39:00
 

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Erdal Haspolat, Buzdolabı Fabrikalarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Uğur, Teknoloji Geliştirme Müdürü Turgay Büyük ve Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Kemal Kerpel, 6 Mart 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

Üniversitemiz Manisa Teknokent ortaklarından olan ve Türkiye'nin teknolojiye en fazla yatırım yapan markaları arasında yer alan Vestel yetkililerinin ziyareti sırasında, Üniversitemiz ile Vestel arasındaki işbirliği hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi; ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin AR-GE potansiyeline ve yenilikçi teknoloji üretebilme yeteneğine katkı sağlayarak, üniversite-sanayi işbirliğinin optimizasyonu ile teknoloji üretiminin ve birikiminin yönlendirilmesinde büyük rol almak istediklerini belirtti. Vestel yönetimini Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti ve mevcut olan işbirliğinin daha da artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Vestel heyeti daha sonra Manisa Teknokente geçerek, incelemelerde bulundu.


707 görüldü.    0 Paylaşıldı
NKN_3474 NKN_3500
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
707
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası