Üniversitemiz Dumanlıdağ Restoran akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize hizmet vermeye başladı

Bilim ve teknoloji ile kültür, sosyal hayat, sanat alanlarında üretici bir öğretimi önceleyen, değer üreten ve paylaşan bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemizde konforun düşünüldüğü mekânların çoğalmasına özen gösteriliyor.
Bu kapsamda Üniversitemiz Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Rektörlük binası son katında açılan 190 kişi kapasiteli Dumanlıdağ Restoran, hizmet vermeye başladı.
İlk olarak Rektörlüğümüz tarafından Ramazan Bayramı bayramlaşma programının düzenlenmesiyle hizmet vermeye başlayan Dumanlıdağ Restoran nezih mekânı ve zengin yemek çeşitleriyle olumlu geri dönüşler alıyor.
Klâsik piyanonun da mevcut olduğu Dumanlıdağ Restoran'da, Üniversitemiz Müzik Okutmanı Harun Baki tarafından, düzenli olarak haftanın belirli günlerinde öğle yemeği sırasında müzik dinletisi de sunulacak.