Tütün Eksperliği Yüksekokulunda mezuniyet heyecanı yaşandı

Tütün Eksperliği Yüksekokulunda 39. dönem mezuniyet heyecanı yaşandı. Mezuniyet törenine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Kovancılar, Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Ziyafet II Restoranda gerçekleşen mezuniyet töreninde, Tütün Eksperliği Yüksekokulu 39. Dönem birincisi Ahmet Bilgen, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi mezunları adına konuşma yaptı ve okul kütüğüne isim çaktı.
Tütün Eksperliği Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Altay Uğur Gül yaptığı konuşmada, "Başarmış olmak duygu ve düşüncesinde olan sizleri kutluyor; gelecek yaşamınızda başarılı, mutlu ve sağlıklı dönemler geçirmenizi diliyoruz" dedi.
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Kovancılar ise, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi, kurulduğu 1992 yılından bu yana çok büyük ivmeler kaydetti. Bugün 14 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul, 15 meslek yüksekokulu, 600 yataklı Tıp Fakültemize bağlı Hafsa Sultan Hastanesi ve yaklaşık olarak 55 bin öğrencisi bulunan bölgesinin en büyük üçüncü üniversitesidir. Üniversitemiz, bu yıl iş yerinde (intörn) eğitim uygulamasına geçen bir üniversitedir. O kadar hızlı bir değişim süreci içerisindeyiz ki üretilen her bilginin sürekli yenilenmesi gerekiyor. Öğrencilerimize de tavsiyemiz sürekli kendilerini yenilemeleridir. Ailelerinizin sizler için yaptığı çabaların boşa gitmediğini belirtmek istiyorum. Evlatlarınızın ileride oldukça önemli yerlerde olacağına inanıyorum. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.
Tören, dereceye giren mezunlarımıza başarı belgelerinin ve ödüllerinin takdim edilmesi, mezunlarımıza diplomalarının verilmesi, bahçede gerçekleştirilen kep atma ve yemek ikramı ile sona erdi.