Köprübaşı Markalaşma Yolunda

Köprübaşı'nın markalaşmasını sağlamak amacıyla, Köprübaşı Kaymakamı Volkan Hülür başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Büyükşehir Koordinatörü Rahmi Erdem, ilçenin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Üniversitemiz İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar ve Köprübaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Ateş ile Üniversitemiz ve Dokuz Eylül Üniversitesinden markalaşma ve şehir pazarlama alanında çalışan öğretim elemanları katıldılar.
Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin markalaşması yolunda atılması gereken adımlar tartışılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda 6 aylık bir proje hazırlanarak, Köprübaşı'nda markalaşma yol haritasının çıkarılması konusunda anlaşmaya varıldı.
Üniversitemiz, yapılacak olan bu proje ile Manisa'da markalaşma konusunda farkındalık yaratacak.