Üniversitemiz Azerbaycan'da tanıtıldı

Üniversitemiz, uluslararasılaşma stratejisi doğrultusunda yurtdışı tanıtımlarına devam ediyor. Üniversitemiz, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenci Sınavının (MCBÜ YÖS 2017) tanıtımı için 8-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Akare Fuarcılık tarafından Azerbaycan-Bakü'de düzenlenen ve 12 ülkeden çeşitli üniversitelerin yer aldığı Uluslararası Eğitim Fuarına katıldı.
Türkiye'de ve Üniversitemizde lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim görmek isteyen Azerbaycanlı öğrencilerin fuara katılımı çok yüksekti. Fuarın ardından Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Sühal Şemşit ve Erasmus Koordinatörü Uzman İpek Yeniay Bakü'de bulunan Bakü Türk Anadolu Lisesi, Atatürk Lisesi ve Bakü Türk Lisesine ziyarette bulunarak öğrencilere Üniversitemizi tanıttı. Eğitim fuarında ve lise ziyaretlerinde bu yıl düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenci Sınavı için başvuru ve ücretler hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgi verildi. Üniversitemizdeki mevcut İngilizce ve Türkçe bölümler, barınma olanakları, burslar, sağlanan sosyal imkânlar ve kültürel etkinlikler ile yerleşkeler hakkında bilgilendirme yapıldı.