Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi Salihli İİBF inşaatında incelemelerde bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ziyaret ve Salihli İİBF inşaatında incelemelerde bulunmak üzere, 11 Nisan 2017 tarihinde Salihli'deydi.
Prof. Çelebi, ilk olarak Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu'nun da yer aldığı ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Salihli MYO Müdürü Doç. Dr. İlkay Dilber de Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye eşlik etti. Rektörümüz yapılan görüşmede Salihli İİBF inşaatının Salihli Belediyesi tarafından üstlenilmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Başkan Zeki Kayda ise İİBF inşaatını Haziran ayı içinde tamamlayarak teslim etmeyi planladıklarını aktardı.
Belediye Başkanlığına yapılan ziyaretin ardından, görevine kısa süre önce başlamış olan Salihli Kaymakamı Turgay Çelenkoğlu ziyaret edildi. Prof. Çelebi, Kaymakam Çelenkoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.
Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, ardından Salihli İİBF inşaatında incelemelerde bulunmak üzere Salihli MYO kampüsüne geçti. İnşaat hakkında Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan'dan bilgi alan Prof. Çelebi, binanın mimarı açıdan iyi ve işlevsel olduğunu belirterek, inşaatın hızlı bir şekilde ilerlemesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Prof. Çelebi, Spor-Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yaptırılan spor kompleksini de gezdi ve Salihli Meslek Yüksekokulu kütüphanesinde öğrenciler ile görüştü. Öğrenciler ile yaptığı sohbette, kütüphaneyi sadece sınav döneminde kullanıp kullanmadıklarını ve kendisinden bir istekleri olup olmadığını soran Çelebi, kütüphaneyi sürekli kullandıklarını belirtmeleri üzerine memnuniyetini dile getirdi ve sınavlarında başarılar diledi.