MCBÜ 26. Bilim ve Bahar Şenliği Yarışmaları

link

Sayısı 55 bini aşan öğrencileri, kaliteli ve dinamik akademik personeli, hızla büyüyen altyapı yatırımları ile bilimsel çalışma ve üretimi artırmayı hedefleyen Üniversitemiz, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi 26. Bilim ve Bahar Şenliği"ne hazırlanıyor.

Şenlik kapsamında tüm üniversitelere açık olarak gerçekleştireceğimiz Bilim Projeleri Yarışması, Genç Girişimciler Yarışması ve Proje Sergisi ile bu alanlarda farkındalık yaratmak, üniversitelerde var olan potansiyeli ortaya çıkarmak, katılımcılara projelerini gerçekleştirme ve finansal destek bulma şansını sunmak amaçlanıyor.

Sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerine açık olarak gerçekleştireceğimiz "Zeytin Dalı Harekâtı (Barış, Yiğitlik, Kahramanlık)" konulu Fotoğraf, Resim, Deneme, Şiir Yazma Yarışması ve MCBÜSES Yarışması ile de öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeleri, bu yeteneklerini prestijli bir ortamda sunmalarını sağlamak hedefleniyor.

Şenlik kapsamında, konserler, söyleşiler, öğrenci gruplarının tiyatro gösterileri ve sergileri ile basketbol, futsal ve voleybol karşılaşmaları da düzenlenecek.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 26. Bilim ve Bahar Şenliği'ni sizlerle paylaşmak dileği ile...
link