Öğrencilerimizin spordaki büyük başarısı

Öğrencilerimiz sporun her alanında üniversitemizi en iyi şekilde temsil etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve ilgili federasyonlarca organize edilen Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) ve Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda büyük başarılara imza atan öğrencilerimiz, 24 Mayıs 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Kemal Çelebi ile bir araya geldi.
Rektörlük Seminer Salonunda yapılan toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bilal Gümüş, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Pınar Güzel ve Doç. Dr. Murat Taş, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Doç. Dr. Fatih Çatıkkaş, Doç. Dr. Murat Akyüz, Doç. Dr. H. Alper Güngörmüş, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Çobanoğlu, Yrd. Doç. Dr. Turan Işık, Öğr. Gör. Serap Kuzucuk, Öğr. Gör. Dilek Öner, Öğr. Gör Kıvanç Dinler,  Arş. Gör. Dr. Sinan Seyhan, Arş. Gör. Naci Kalkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayhan Bilir ve basketbol, dans, cimnastik, eskrim, karate, kick-box, muay thai, salon futbolu, taekwondo ve wushu branşlarında madalya kazanan öğrencilerimiz katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, öğrencilerimizin her alanda olduğu gibi spor branşlarında da üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiklerini, bütçe olanakları çerçevesinde spor branşlarına, topluluk ve kulüp faaliyetlerine destek olmaya devam edeceğini belirtti. Prof. Çelebi, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi, idareci ve antrenörleri tebrik ederek, hediyelerini takdim etti.

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU
ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI
2016-2017 DÖNEMİ DERECELERİ