Üniversitemiz Kreş Gündüz Çocuk Bakımevi sevimli miniklerinin gösterileri büyük beğeni topladı

Üniversitemiz Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren MCBÜ Kreş Gündüz Çocuk Bakımevi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı ve Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.
Ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına canlarını feda etmiş kahraman şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başlayan gösteriler, büyük beğeni topladı.
Kreşin en küçükleri olan Okyanus Sınıfının hazırlamış olduğu Çalışkan Afacanlar ve Sevimli Palyaçolar, Gemiciler Sınıfının hazırlamış olduğu Üsküdar, Zumba Dans ve İşaret Dili gösterileri, Ankara Koyunu şiiri, İngilizce şarkılar ve Gökyüzü Sınıfının hazırlamış olduğu Kızılderili ile Şapka Gösterileri ilgiyle izlendi. Program, Gemiciler Sınıfının mezuniyet töreni ile sona erdi.