Üniversitemiz Olimpik Çalışmalar ve Araştırmalar Merkezi Müdürü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selhan Özbey Ülkemizi Avrupa'da temsil etmeye hak kazandı

Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği (EOC), 2018-2021 yılları arasında görev yapacak olan komisyon oluşumlarını deklare etti. "Olimpik Kültür ve Miras Komisyonu"nda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından aday gösterilerek seçilen ve ülkemizi temsil edecek olan Doç. Dr. Selhan Özbey yapacağı paylaşımlar ile Üniversitemiz Olimpik Çalışmalar ve Araştırmalar Merkezimize de katkı sağlamak hedefinde olduğunu, Türkiye'yi ve Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.