26. Bilim ve Bahar Şenliği Ödül Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti

Öğrencilerinin ders dışı toplumsal ve kültürel gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla tüm imkânlarını seferber ederek, bilimsel ve sanatsal üretimi artırmayı hedefleyen Üniversitemizde 26. Bilim ve Bahar Şenliği, dönem sona ermeden ve final sınavları başlamadan önce üniversiteye canlılık, heyecan ve renk getirdi. Şenliğin zengin içeriği öğrencilerimize unutamayacakları bir anı olmakla kalmayıp, dönemim tüm yorgunluğunu da atmalarına vesile oldu.
26. Bilim ve Bahar Şenliği kapsamında 11 kategoride düzenlenen yarışmaların ödül töreni, 10 Mayıs 2018 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Ödül Törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bilal Gümüş ile Prof. Dr. Birol Kovancılar, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Türk, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Şirin, Soma Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayla Tekin, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fırat Tekin, Üniversitemiz Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Bülbül Oğuz, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serpil Ersöz, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldı.
Ses yarışmasında ön elemeyi geçerek finale kalan öğrencilerin sahne almasıyla başlayan programda, tüm üniversitelerin öğrencilerine açık olarak düzenlenen "Temel, Sağlık, Sosyal ve Mühendislik Bilimleri alanlarındaki Bilim Projeleri ve Genç Girişimciler Yarışması ile sadece üniversitemiz öğrencileri arasında düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekâtı' temalı resim, fotoğraf, şiir ve deneme yazma yarışmaları, ses yarışması ve hızlı satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Birinciler 1.500, ikinciler 1.000, üçüncüler ise 500 TL ödül aldı.

Ödül Alanlar: