Üniversitemiz Erasmus Öğrenci Topluluğu (ESN CBU) Maldan İlköğretim Okulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü

Üniversitemiz Erasmus Öğrenci Topluluğu (ESN CBU), "SocialErasmus" projesi kapsamında gerçekleştirdikleri köy okulu ziyareti ile yaptıkları sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.
Öğrencilerimiz, Türkiye Ulusal Ajansı'nın verdiği desteklerle Maldan İlköğretim Okulu'na kırtasiye malzemeleri götürüp, çocuklarla vakit geçirerek onların yüzlerini güldürdü.

SocialErasmus Nedir?
SocialErasmus; gençleri uluslararası hareketlilik deneyimleri sırasında, toplumdaki değişimi sağlayan gönüllü faaliyetlere dahil etmeyi amaçlayan uluslararası bir ESN projesidir.