Soma'da "Türkiye'de Darbeler ve 15 Temmuz" konulu konferans verildi

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Soma Meslek Yüksekokulu tarafından "Türkiye'de Darbeler ve 15 Temmuz'un Etkileri" konulu konferans düzenlendi. Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Okutmanı Dr. Melih Akdeniz tarafından verilen konferans, Soma Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlendi.
Konferansa Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin, Emniyet Müdürü Saim Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğrenciler katıldı.