Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda 15 Temmuz Darbe Girişimi anlatıldı

"15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle Kırkağaç Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen konferans, Kırkağaç Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin Gülmez, davetlilere hain darbe girişimini anlattı.
Konferansa Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Cumhuriyet Başsavcısı Mücahid Akgümüş, Kırkağaç MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı yaptı.
Konferansın sonunda, Prof. Dr. Nurettin Gülmez'e Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz tarafından teşekkür plaketi, Kırkağaç Belediye Başkanı İsmail Yaşar Gedüz tarafından da çiçek takdim edildi.