MCBÜ Tercih ve Tanıtım Günleri başladı

7-10 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenen "MCBÜ Tercih ve Tanıtım Günleri" başladı. Program kapsamında, Üniversitemizi tanımak ve yapacakları tercihler hakkında fikir almak üzere Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesine gelen lise öğrencileri ve öğretmenleri, ilk olarak Prof. Ümit Doğay Arınç Merkezinde konuk edildi.
Öğrencilere, Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından kendileri için hazırlanan tanıtım çantaları takdim edildi. Ardından Üniversitemizin tanıtım filmi seyredildi ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlker Mümin Çağlar tarafından Üniversitemizin öne çıkan özellikleri hakkında bilgi verilerek, soruları cevaplandı.
Öğrencilere Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde yer alan fakülte ve yüksekokullarımız ile sosyal alanlar gezdirilerek, okullarda kurulan tanıtım stantlarında da bilgi verildi.
MCBÜ Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında, Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi ile Manisa Şehzadeler Yerleşkesinde bulunan fakülte ve yüksekokullarda da tanıtım stantları açıldı. Stantlarda görevli öğretim elemanları tarafından öğrencilere tanıtım yapılıyor ve okullar gezdirilerek, tüm imkânları hakkında bilgi veriliyor.