Üniversitemiz Demirci Belediye Başkanlığı ve Poyraz Otomotiv ve San. ve Tic. Ltd. Ş ile "Demirci MYO Ek Bina Yapımı Protokolü" imzaladı

Üniversitemiz ile Demirci Belediye Başkanlığı ve Poyraz Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi arasında "Demirci Meslek Yüksekokulu Ek Bina Yapımı Protokolü" imzalandı. 2 Mayıs 2017 tarihinde Rektörlüğümüzde düzenlenen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol,  Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Poyraz Otomotiv ve San. ve Tic. Ltd. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz ile Demirci MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı katıldı.
Protokol imzaları Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Poyraz Otomotiv ve San. ve Tic. Ltd. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz tarafından atıldı.
Demirci Belediyesine ait dokuz 930 metrekare alanda iş adamı Selami Poyraz'ın yapımını üstlendiği ek bina, Demirci Meslekyüksekokulu tarafından eğitim-öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere Rektörlüğümüze devredilecek.
Protokolün imzalanması ile birlikte başlayacak olan ve tamamlandığında Hilmi Özpoyraz'ın isminin verileceği ek bina girişine, Belediye ve Poyraz'ın katkılarını içeren bir kitabe asılacak.