Spor Bilimleri Fakültesi akademik personeli "Eğitimci Eğitimi Kursu"nu başarı ile tamamladı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinin tüm akademik personeli, 14-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen "Eğitimci Eğitimi Kursu"na katıldı.
Doç. Dr. Kamil Vural önderliğinde; Prof. Dr. Seda Vatansever, Prof. Dr. Fatma Taneli, Doç. Dr. S. Ayhan Çalışkan, Dr. Öğr. Üyesi Süheyla Rahman ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Çamlıyer tarafından düzenlenen kurs kapsamında "Dünyada ve Türkiye'de Spor Bilimlerinin Gelişimi", "Küçük ve Büyük Gruplarda Eğitim", "Beceri Eğitimi", "Ölçme Değerlendirme", "Performans Değerlendirmesi" ve "Çoktan Seçmeli Soru Hazırlama Teknikleri" gibi konular yer aldı.
Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gümüş, Üniversitemizde "Eğitimci Eğitimi Kursu"nu tamamlayan üçüncü fakülte olarak; kalite yönetim politikası ve fakültenin akreditasyon sürecine hazırlık amacıyla kursun düzenlendiğini, ayrıca fakülte akademik personelinin bilgi güncellemesi yaparak yeni eğitim-öğretim dönemine katkı sağlamasını hedeflediklerini belirtti. Kursun sonunda, eğitimi gerçekleştiren ve eğitim alan öğretim üyelerine sertifikaları takdim edildi.