Üniversitemiz 2. Ar-ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde yer aldı

Üniversitemiz, 6-7 Eylül 2017 tarihlerinde Mimar ve Mühendisler Grubu tarafından İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2. Ar-ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'nde temsil edildi.
Etkinlikte; Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir Gök ortopedik cerrahi için yeni bir kemik vidası tasarımı ve prototip üretimini, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Karaçor endüstri 4.0 uyumlu safety PLC programını, Soma Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mustafa Orhan ise mobil gaz ölçüm robotunu sergiledi.
Üniversitemiz standı ve öğretim üyelerimizin çalışmaları; firmaların ar-ge merkezleri, üniversiteler, teknokentler ve kalkınma ajanslarının katıldığı sergide büyük ilgi gördü.