"Akbank Kısa Film Festivali"nin Ödüllü Filmleri Üniversitemizde Gösterildi

14. Akbank Kısa Film Festivali kapsamında ulusal ve uluslararası alanda ödül alan, 21 ilde 40 üniversitede gösterilecek ödüllü filmler, 13 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz Süleyman Demirel Kültür Merkezinde öğrencilerimiz ile buluştu.
"Ödüllü Filmler Üniversitelerde" etkinliği kapsamında ulusal kategoride en iyi kısa film ödülü alan filmlerden "Mutluluk", uluslararası kategori en iyi kısa film ödülüne layık görülen "Aria", mansiyon ödülü alan "Kot Farkı",  "Toprak", "Negative Space", "Retouch" filmleri ve seyirci ödülü alan "3,5 Lira" filmi ücretsiz olarak izlendi.
65 ülkeden toplam 1.342 film arasından seçilen ödüllü filmler, öğrencilerimizin de beğenisini kazandı.