MCBÜ Türk Müziği Korosu birbirinden güzel şarkılarla büyük beğeni topladı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk şefliğindeki MCBÜ Türk Müziği Korosu, 19 Aralık 2017 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde verdiği konserle büyük beğeni topladı.
Konsere Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Hafsa Sultan Hastanesi Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Serdar Tarhan ve Prof. Dr. Asım Aslan, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayşe Aktaş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve Manisalılar katıldı.
Koro iki bölümden oluşan konserinde Sadettin Kaynak, Neveser Kökdeş ve Muzaffer İlkar gibi önemli bestekârların çok sevilen eserlerini başarıyla seslendirdi.
Koro şefi Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk, salonun özellikle gençlerle dolu olmasının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, onları koroda da görmek istediğini söyledi. Prof. Dr. Ali Vefa Yücetürk'ün teşekkür belgesi ve çiçeği Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından takdim edildi.