Kırkağaç MYO'dan Sosyal Güvenlik Haftası Konferansı

Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda, 17 Mayıs 2017 tarihinde Manisa SGK İl Müdürlüğü Denetmenleri Savaş Yurdagül ve Ali Sağır'ın katılımıyla "Sosyal Güvenlik Kurumunda Kariyer Olanakları" konulu konferans düzenlendi.
Her yıl Mayıs ayının 16. gününü içine alan haftada kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" kapsamında düzenlenen konferansta; Sosyal Güvenlik Kurumunda işe alım koşulları, işe giriş aşamaları ve kariyer olanakları hakkında çok faydalı bilgiler verildi.
Sordukları sorularla konferansa aktif olarak katılan öğrenciler, Sosyal Güvenlik Kurumu hakkında akıllarına takılan tüm sorulara cevap buldular.
Konferansın sonunda Manisa SGK İl Müdürlüğü olarak Kırkağaç Meslek Yüksekokuluna desteklerinin her zaman süreceğini belirten Yurdagül ve Sağır, öğrencilerimizin etkinliğe olan ilgisinden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.