Yrd. Doç. Dr. Yasemin Ertek Morkoç "Al Farabi Bilim Ödülü"ne layık görüldü

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Yasemin Ertek Morkoç, "Al Farabi Bilim Ödülü"nü kazandı.
Yrd. Doç. Dr. Yasemin Ertek Morkoç, 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Al Farabi Kazak Üniversitesi ve İKSAD tarafından Gaziantep'te düzenlenen Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi'nde "Osmanlı Kadın Şairlerinin Divan Edebiyatı Geleneğinden Ayrılan Sesi ve Farklı İfade Biçimleri" başlıklı bir bildiri sunmuştu.
Morkoç, söz konusu bildiri ile bilim kurulu üyeleri ve ödül jürisi tarafından "Al Farabi Bilim Ödülü"ne layık görüldü.
link