MCBÜSEM Ve UZEM İşbirliğiyle Online YÖKDİL Kursu Başlıyor

Üniversitemizin Sürekli Eğitim (MCBÜSEM) ve Uzaktan Eğitim (UZEM) Merkezlerinin ortak çalışmasıyla Online YÖKDİL kursu başlıyor. İlk dersi 11 Eylül'de gerçekleştirilecek Online YÖKDİL kursunda eğitimler uzaktan eğitim sistemi üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek. Uzun süredir MCBÜSEM tarafından örgün olarak gerçekleştirilen kurslara uzak ilçelerden ve farklı şehirlerden gelen yoğun talep üzerine eğitimlerin online sistem üzerinden gerçekleştirilmesine karar verildi. Bu sayede katılımcılar hem canlı olarak dersleri takip edebilecek hem de kayıtları diledikleri zaman diledikleri yerden izleyerek ders kaçırmamış olacak.

Kurs ücret ve detayları

Genel Katılım Kurs Kayıt Bedeli: 480 TL (KDV Dahil)

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci ve Öğretim Elemanları için Kurs Kayıt Bedeli: 450 TL (KDV Dahil)

Kurs bedeline Dahil Olan Hizmetler
·- 8 haftalık toplam 64 saat canlı ders yayını.
·- Kurs süresi boyunca geçmiş derslere 7/24 sınırsız erişebilme imkanı.
·- Online deneme sınavları ve diğer dijital materyaller.
·- Kursta kullanılacak ders kitapları.
·- Kurs süresi içerisinde öğretim elemanlarınca katılımcılara verilecek birebir canlı danışmanlık hizmeti.

Online YÖKDİL kursu için ön kayıtlar başlamış durumda.

Kayıt ve bilgi için
MCBÜSEM Tel: 0236 238 63 05