Soma MYO öğrencileri Göteborg Robot- SM Yarışmasından iki ödülle döndü

Robot - SM 2017 Yarışması, 13 Mayıs 2017 tarihinde İsveç'in Göteborg şehrinde bulunan Chalmers Üniversitesinde gerçekleştirildi. Soma Meslek Yüksekokulu takımı, yarışmada iki ayrı kategoride 3. oldu.
Takımımız Göteborg'daki uluslararası yarışmaya, 6 öğrenci (Ayberk Kerim Çokal, Cihat Yıldırım, Kamil Can Barın, Ulaş Cevizci, Ercüment Alparslan, Yakup Turkan) ve 2 öğretim elemanından oluşan bir ekiple katıldı.
Soma Meslek Yüksekokulu robot ekibi yarışmada, freestyle ve çizgi izleyen kategorilerinde 3. olarak üniversitemize haklı bir gurur yaşattı.
Ekip, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fırat Tekin eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret ederek aldıkları ödülleri takdim etti.
Soma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin, "Öğrencilerimizi bu tür etkinlikler ve yarışmalar için sürekli teşvik eden Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye maddi ve manevi destekleri için çok teşekkür ederiz" dedi.
17 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen ziyaret sırasında; başarının her zaman çok çalışmak neticesinde ortaya çıktığını belirterek, özverili çalışmanın önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Ödül alan öğrencilerimize ve projelere danışmanlık yapan hocalarımıza şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.