Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümümüz MÜDEK Akreditasyonu ve EUR-ACE Etiketi Aldı

Mühendislik Fakültesi MÜDEK akreditasyonlarına bir yenisini ekledi. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümümüz; geçirdiği başarılı inceleme döneminin ardından, hem Birinci ve hem de İkinci Öğretim Programlarında 1 Mayıs 2018 - 30 Eylül 2020 tarihleri arasında MÜDEK tarafından akredite edildi. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü aynı tarihler arasında EUR-ACE etiketi de aldı.
Mühendislik Fakültesinde daha önce akredite edilen İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği Bölümlerinin ardından Müdek akreditasyonuna sahip dördüncü bölümümüz Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü oldu.