Manisalı ünlü sanatçı Mehmet Erdem'le muhteşem gece

Üniversitemiz 25. Bilim ve Bahar Şenliği Manisalı sanatçı Mehmet Erdem'in konseri ile devam etti. Konser, 11 Mayıs 2017 tarihinde yaklaşık 10 bin öğrencimizin katılımı ile Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.
Mehmet Erdem "Hakim Bey", "Olur O Zaman", "Kum Gibi", "Yaz Dostum" gibi çok sevilen şarkıları sahayı dolduran binlerce öğrenciyle birlikte söyledi.
Teşekkür plâketi ve çiçekleri, Üniversitemiz Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Zeynep Sülek ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayhan Bilir tarafından takdim edilen Erdem, memleketi Manisa'nın üniversitesi olan Manisa Celal Bayar Üniversitesinde konser veriyor olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, Üniversitemizin 25. yılını kutladı ve Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye teşekkürlerini iletti.