Erasmus-Mevlana Değişim Programları Sınav Yeri ve Saati Değişikliği Hakkında Önemli Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus ve Mevlana Değişim Programı Yabancı Dil Sınavına yapılan yoğun başvuru nedeniyle sınav yeri ve saatinde değişiklik yapılmıştır! Yapılan değişiklik aşağıdaki gibidir:

15 Aralık 2017 Cuma günü,

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNDE (A ve B Blok)

Muradiye Kampüsü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde

Saat 11.00'de gerçekleştirilecektir.

Sınav Yerleştirme Listeleri 13 Aralık 2017, Çarşamba günü ana sayfada ilan edilecektir.

SINAV YERİ BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BAHAR DÖNEMİ İÇİNDE AYRICA BİR DİL SINAVI YAPILMAYACAKTIR!

Değişim Programları İngilizce Yabancı Dil Sınavına ait SINAV GİRİŞ BELGESİNİ www.app.int.cbu.edu.tr  adresinden çıktı almayı unutmayınız!

Sınav Giriş Belgesini koordinatörünüze ya da ofisimize imzalatmaya veya teslim etmenize gerek yoktur! Lütfen yalnızca sınava girerken kimliğiniz ile birlikte Sınav Giriş Belgesini yanınızda bulundurunuz.

Sınav girişinde öğrenci kimliği, nüfus cüzdanı veya ehliyet ile birlikte (yabancı uyruklular için pasaport kabul edilmektedir. (Sınav Giriş Belgesini Koordinatörlüğümüze getirmeyiniz.)

Yabancı dil sınavı için yukarıda açıklanan tarihler aralığında başvurmayan adaylar, sınava alınamayacaklardır.

Saygı ile duyurulur,

Manisa Celal Bayar Üniversitesi