Üniversitemiz her ihtiyaca cevap veren yerleşkeleri ile yeni öğrencilerini bekliyor

Üniversitemiz; Manisa Şehzadeler Yerleşkesi, Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi ve Demirci Yerleşkesi'nde bulunan fakülte ve yüksekokulları, her yerleşkede bulunan sosyal tesisleri, alakart restoranları, her öğrenci kulübü için ayrı çalışma mekânına sahip öğrenci kulübü salonları, tam donanımlı spor salonları, açık ve kapalı olimpik yüzme havuzu, çim futbol sahaları, tenis kortları, Sağlık İçin Spor Merkezleri, Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi'nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi'nde bulunan Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi, Demirci Basri Koçyiğit Kültür Merkezi, Sinema Salonu, Sanat Atölyesi, modern kantin ve kafeteryaları, kapalı alışveriş merkezi ve her yerleşkede bulunan öğrenci yurtları ile son derece gelişmiş fizikî  imkânlar sunuyor.
Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Bütün gayretimiz, öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmeleri içindir.  Siz sevgili gençleri, 'bilim ve insan' anlayışıyla hareket eden Manisa Celal Bayar Üniversitesi ailesine katılmaya davet ediyorum. Sizleri aramızda görmek bizi mutlu edecektir" dedi.